Snimanje akcije

Fotografija

Akcijske kamere su priča za sebe. Morate imati ludu ideju i ludi položaj kamere kako biste snimili ludi uradak koji bude postigao ludi rezultat. Kao što se kaže, samo nebo je granica. Što luđe, to bolje, ako želite postići uspjeh sa ovom vrstom uratka. Snimanje akcije zahtijeva specijaliziranu (i u pravilu smanjenu) opremu, koja se može postaviti na načine koje klasična foto/video oprema ne može podržati (ili bi kao takva bila preskupa).

A za to Vam treba kvalitetna kamera sa kvalitetnom pratećom opremom. Mi trenutno koristimo Garmin i DJI proizvode, koji su u vrhu ponude na tom području. Možemo preporučiti korištenje VIRB® Ultra 30 kamere, jer ona može osim video zapisa pohranjivati i GPS koordinate te OBD parametre automobila, što može poslužiti za zanimljive video zapise koji imaju cijeli niz podataka prikazanih pored samog video zapisa (karta, putanja, brzina, visina, smjer kretanja, okretaji motora itd.). Kamera se može montirati s unutarnje strane vjetrobranskog stakla, na poklopac motora, na odbojnik, vrata … mogućnosti su gotovo neograničene.

O usluzi

Nemate ideju? Mi Vam možemo pomoći dolaskom u Vaš prostor ili na Vašu lokaciju. Za motivaciju, evo par jednostavnih ideja, što bi se moglo snimiti u Vašem prostoru sa akcijskom kamerom:

  • osoba nosi kameru (na tijelu ili na kapi), prolazi kroz Vaš poslovni prostor te vrši snimanje kako bi se u kratkom (ili dugom) video zapisu moglo drugima prezentirati gdje se nalazite i čime se bavite
  • ukoliko ste proizvodni pogon sa unutarnjim transportom, postavljanje kamere na viličar koji radi utovar/istovar materijala, polu-proizvoda ili gotovih proizvoda
  • kamera se može postaviti na tekuću traku na neki proizvod, a što će ljudima dati zanimljiv kut gledanja (ono što neki proizvod vidi), a i samo snimanje postaje vrlo zanimljivo
  • kamera može biti pod vodom do 50 m (neka normalna temperatura vode), što proširuje mogućnosti za video i foto zapise, dozvoljava snimanje po kiši, snijegu i sl.

Otvoreni smo i za individualne projekte, npr. ako želite snimati svoj krug u automobilu na nekoj stazi i dobiti osnovne parametre vožnje, trebate kameru za vožnju biciklom/motorom, ili bilo koja druga sportska/rekreativna aktivnost koju želite snimiti sami (ili da Vas netko drugi snima), otvoreni smo za svaki oblik suradnje.

 

Kontaktirajte nas za dogovor

Povezane usluge


Digitalizacija podataka

Zašto? Zbog lakšeg pretraživanja, obrade, sigurnosne pohrane te brže razmjene sa drugim osobama ili tvrtkama.

 

Više o digitalizaciji

Savjetovanje pri kupovini

Trebate novu opremu u Vašem poslovanju? Obratite nam se s povjerenjem, tu smo da Vam pomognemo svojim savjetom.

 

Više o savjetovanju

Fotografija

Svaka djelatnost, usluga i proizvod mogu se prikazati na zanimljiv i inovativan način. Samo treba znati kako.

 

Više o fotografiji