Priprema za tisak

Informatika

Sa tiskanjem, printanjem i sličnim aktivnostima se direktno ne bavimo. Imamo partnere koji taj dio posla odrade za nas. No, to ne znači da ne možemo za Vas odraditi pripremu za tisak ( s kojom Vi možete otići u bilo koju tiskaru).

Priprema za tisak je oblik nekog dokumenta ili fotografije koji može odmah u ispis. Npr. za vizitku, to znači da je pripremljena na način koji omogućava rezanje na određenu dimenziju, a sama priprema vizitke je nešto veća od onoga što će postati konačan proizvod. Za nekakav elaborat ili knjigu, priprema za tisak podrazumijeva posložene stranice (naslova, korice, parne, neparne i dr.), a ne samo pripremljeni tekst sa slikama koje otprilike dolaze na prikladno mjesto unutar teksta. Priprema za tisak u pravilu podrazumijeva korištenje specijaliziranih programa, koji su za većinu tvrtki skupi i nepotrebni (pogotovo ako je potreba za ozbiljnim tiskom više rijetka nego česta). Pored samih programa bez kojih ovaj posao ne ide, s njima se treba znati služiti na adekvatan način, kako bi se putem njih mogao kreirati zadovoljavajući proizvod.

O usluzi

Vrlo jednostavno – sve što možemo odraditi za Vas što se tiče izrade digitalnih i tiskanih materijala možete prepustiti nama. Na Vama je da nam date Vaše želje i sadržaj, na nama je da te želje i sadržaj oblikujemo u nešto što će izgledati dobro u tisku ili na ekranu (dokumente i nije uvijek nužno ispisivati – čuvajte naše šume, šaljite drugima sve što možete u digitalnom obliku).

 

Kontaktirajte nas za ponudu

Povezane usluge


Digitalni marketing

Želite postići veću posjećenost Vaše web stranice ili imati posjećeniju stranicu na društvenim mrežama?

 

Više o marketingu

Web stranice

Izrađujemo nove ili unaprjeđujemo postojeće … od malih zahvata, do velikih rekonstrukcija Vašeg web-a.

 

Više o web stranicama

Poduka iz informatike

Pomoć Vašim zaposlenicima u radu sa ICT opremom. Pomoć učenicima/studentima u rješavanju ICT problema i zadataka.

 

Više o poduci