Popravak računala

Informatika

Usluga koju nudimo za naše klijente u sklopu usluge vanjskog informatičara ili drugih usluga. Usluga popravka računala nije dostupna privatnim korisnicima. No uveli smo zahvate na HDD/SSD diskovima koji su dostupni svima.

Zašto? Jednostavno. Ima više nego dovoljno drugih prodavača i servisa koji Vam mogu riješiti problem na Vašem računalu. Mi smo se orijentirali na pružanje all-in-one usluge za naše klijente, čija računala poznamo, održavamo, nadograđujemo, čistimo i sl.

O usluzi

Za naše klijente nudimo uslugu redovnog ili interventnog čišćenja računala (čišćenje u digitalnom smislu, brisanje viška nepotrebnih datoteka ili programa koji usporavaju rad računala, ali i čišćenje u fizičkom smislu – usisavač u ruke i na posao), nadogradnje/popravka hardvera i/ili softvera i druge srodne aktivnosti.

Poznavajući što klijent ima, možemo brzo i kvalitetno realizirati popravak. Kako to funkcionira? Ako nas nazove neki krajnji korisnik i kaže da ima problem, već prije samog dolaska znamo o kojem se konkretnom računalu radi, koje su komponente te što je na njemu instalirano (zahvaljujući prethodno odrađenoj analizi ICT opreme). To nama i klijentu štedi vrijeme, štedi novac i što je najvažnije – pruža kvalitetnu uslugu koja je temeljena na preventivnim radnjama i detaljnom poznavanju hardvera i softvera koji se koristi. U informatici je vrlo česti slučaj “to samo malo pogledaš” … možemo mi gledati koliko hoćemo, od gledanja se ne rješava problem sam od sebe. S obzirom da su računala sama po sebi više nego kompleksna, naš stav je da nema smisla trošiti sate bespotrebno locirajući kvar, ako se on može spriječiti ili predvidjeti puno ranije, pa kasnije problem brže i lakše otkloni.

 

Kontaktirajte nas za ponudu
Zahvati na HDD/SSD diskovima

Od sada u ponudi imamo i migraciju podataka sa starog na novi disk (preporuka sa HDD-a na SSD), spašavanja podatka ukoliko se ne radi o fizičkom kvaru diska te sigurnosnom brisanju sadržaja diska kako bi se onemogućilo oporavljanje podataka.

Više o ovome možete pronaći na našoj objavi Nova usluga vezana uz popravak računala.

Povezane usluge


Analiza ICT opreme

Imati na jednom mjestu pregled svega što trenutno koristite od ICT opreme i infrastrukture je neprocjenjivo.

 

Više o analizi

Usluga vanjskog informatičara

Brigu o Vašoj ICT opremi i podršku Vašim zaposlenicima u radu sa tom opremom prepustite nama.

 

Više o usluzi

Savjetovanje pri kupovini

Trebate novu opremu u Vašem poslovanju? Obratite nam se s povjerenjem, tu smo da Vam pomognemo svojim savjetom.

 

Više o savjetovanju