Fotografija

Fotografija

Fotografija je jednostavna, to svatko može raditi. Ako se slažete sa ovom tvrdnjom, slobodno zaobiđite ostatak ovog teksta i ovu uslugu u cijelosti.

Ako smatrate da Vam kvalitetna fotografija (djelatnost i proizvod koji njome nastaje) može donijeti nešto novo u prezentaciji Vaše tvrtke, poslovanja, proizvoda ili usluga – na pravom ste mjestu.

O usluzi

Teško je na pravi način prezentirati što fotografija može učiniti za Vas, bez da Vam to pokažemo na Vašem primjeru, u Vašem prostoru i na Vašoj lokaciji. Recimo to ovako – poslovni prostor, ljudi, proizvodi i/ili usluge koje Vi gledate svakodnevno, mi možemo vidjeti na drukčiji način, baš iz razloga što ih ne vidimo svaki dan. U tome smo do sada uvijek otkrili ljepotu i potencijal, koji se iz apsolutno svakog trenutka mogu izvući i ovjekovječiti na fotografiji sa određenom svrhom. Naša ideja je svakodnevne aktivnosti prikazati na drukčiji način, kako bi zainteresirali osobu koja gleda tu fotografiju da se zamisli nad time što je na toj fotografiji, a da ga ta fotografija navodi na Vas kao tvrtku ili instituciju. Čak i poslovi za koje smatrate da su dosadni ili nezanimljivi, može se uz određenu opremu, u određenim uvjetima, fotografski prikazati da budu zanimljivi, dinamični, kreativni, motivirajući i sl.

Svima dostupni mobiteli sa kamerom mogu fotografirati nešto od toga, ali ako smatrate da mobitel od 1000€ (što je otprilike vrh ponude) i fotoaparat od 1000€ (što je nekakav niži srednji razred) mogu napraviti isti sliku, varate se. Bitno je uloviti trenutak, a on se može uloviti sa bilo čime (čak i sa tabletom ili web kamerom na prijenosnom računalu). Međutim, u poslovanju tražimo kontrolirane trenutke, gdje se sve podredi fotografiji, čeka se pravi trenutak, da se situacija posloži na zadovoljavajući način, a tada nije svejedno sa čime željeni kadar fotografirate ako želite postići najbolji mogući rezultat.

Fotoaparatima, odnosno, pratećom opremom koja uključuje objektive, bljeskalice, filtere i druge elemente otvara se prostor za nevjerojatne vizualne kreacije, što sa mobitelom jednostavno nije moguće. A fotografija nije samo hvatanje slike na memorijsku karticu, nego i njena obrada, kojom se dolazi do željenih rezultata (ili odabirom jedne prave fotografije od njih stotinu).

Ukoliko nemate ideju koje su mogućnosti fotografije (a da ne ulazimo u moderna područja koja uključuju dronove, 360° kamere, timelapse i sl.), slobodno nas kontaktirajte za više informacija, sastanak kod Vas te eventualni dogovor oko realizacije usluge.

 

Kontaktirajte nas za dogovor

Povezane usluge


Digitalizacija podataka

Zašto? Zbog lakšeg pretraživanja, obrade, sigurnosne pohrane te brže razmjene sa drugim osobama ili tvrtkama.

 

Više o digitalizaciji

Savjetovanje pri kupovini

Trebate novu opremu u Vašem poslovanju? Obratite nam se s povjerenjem, tu smo da Vam pomognemo svojim savjetom.

 

Više o savjetovanju

Snimanje akcije

Kada trebate snimiti nešto što se uobičajenom opremom ne može, možda Vam akcijska kamera može pomoći.

 

Više o snimanju