leramis_imageNaziv tvrtke


Nije da ga se trudimo sakriti, ali tko primijeti, vjerojatno će se čuditi (ili diviti) našem punom nazivu tvrtke, koji glasi:

Ležerno razvijamo moderne informacijske sustave d.o.o. za usluge

Nije da se hvalimo, ali registracija naziva prošla je bez problema, u ovom trenutku (kraj studenog 2018.) je naša tvrtka jedina u Hrvatskoj koja sadrži riječ “ležerno” te je već kao takva jedinstvena i posebna u odnosu na ostale. No, nemojte da vas ta ležernost u nazivu zavara – posao radimo sve samo ne ležerno. Svakom klijentu pristupamo profesionalno i ozbiljno, jer nam je cilj pružiti najveću moguću kvalitetu usluge. Težimo dugoročnosti suradnje, koja mora biti na obostranu korist i na obostrano zadovoljstvo.

leramis

Naziv tvrtke koji koristimo (LERAMIS d.o.o.) je skraćeni naziv, koji je bio izvor, osnova, jezgra … a radi se o riječi koja doslovno nema značenje. Stvorena još oko 2010. godine, ideja je bila smisliti riječ koja je jedinstvena, koju je nemoguće zamijeniti za neku drugu. Riječ “leramis” nema značenje (osim ako ga mi putem ne stvorimo), a relativno je jednostavna, pamtljiva i zvučna. Ona može zvučati i francuski, kao “Le Ramis”. Kako god bilo iz perspektive drugih – ta riječ je naš proizvod, te taj i takav naziv tvrtke s ponosom nosimo, ističemo i reklamiramo.

Neovisno o nazivu tvrtke, trenutno nam je prioritet integracija različitih ICT proizvoda i usluga u Vaše poslovanje. Možemo istaknuti analizu ICT opreme, koja je preduvjet za suradnju u okviru usluge vanjskog informatičara. Pored toga, nudimo brojne druge povezane usluge za koje Vas pozivamo da ih istražite i pronađete nešto što može pozitivno utjecati na Vaše poslovanje. Ukoliko imate pitanja, prijedloge ili komentare, slobodno nas kontaktirajte – tu smo radi Vas.