leramis_imageDonacije i sponzorstva


Društveno odgovorno poslovanje

Tvrtka LERAMIS d.o.o. u svom poslovanju nastoji podržavati i poticati određene segmente društva, najčešće udruge i događaje, koji su od značaja za lokalnu zajednicu ili važni za širu javnost. To ćemo pokušati ostvariti kroz donacije i/ili sponzorstva.

NAPOMENA: Za 2020. godinu smo već potrošili sva planirana sredstva, molimo Vas da nam nove zahtjeve više ne šaljete. S obzirom na trenutnu gospodarsku situaciju uzrokovanu COVID-19 pandemijom, možda će proći neko vrijeme prije nego što ćemo biti u mogućnosti odobravati nova sponzorstva. Hvala na razumijevanju.

Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge iz područja humanitarnog rada, obrazovanja, kulture i sporta, u kojima možda možemo ponuditi donaciju i/ili sponzorstvo u robi ili uslugama, koje mora biti u skladu sa našim mogućnostima, tekućim poslovanjem i opterećenosti našim redovnim poslovnim aktivnostima.

Molimo vas za razumijevanje da ne možemo ispuniti svaku želju te da ne možemo biti donatori/sponzori neograničenom broju tražitelja pomoći. Svjesni smo da je kod nas potreba za donacijama/sponzorstvima višestruko veća nego što su dostupne mogućnosti za financiranje istih, ali ne možemo mi biti jedini koji će spašavati svijet – neka se i drugi poslovni subjekti isprse po tom pitanju.

Podnošenje zahtjeva

Kako bi Vaša molba za donaciju ili sponzorstvo bila razmotrena, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese. Nismo pripremili neke posebne obrasce za prijavu, želimo Vam olakšati postupak i dati slobodu da se izrazite na način koji Vama najviše odgovara. Unaprijed napomena da na temelju samo dvije-tri rečenice niti jedan takav zahtjev neće biti odobren.

U nastavku navodimo sve one koji su u prethodnim godinama dobili donaciju ili sponzorstvo od nas (iznose ne želimo navoditi, za više detalja, kontaktirajte dobitnike naših donacija/sponzorstva).