Povratak na objave blog snimamo

Što snimamo kad snimamo iz zraka korištenjem dronova?

Ovaj članak zamislili smo nešto drugačije od uobičajenih – više slika, manje priče. Jedna velika galerija manjeg dijela naših dosadašnjih radova, koje smo radili iz gušta ili za različite projekte i naručitelje. Možda dobijete ideju što bi mogli snimiti za Vas na temelju primjera. U tom slučaju, ukoliko tražite kvalitetnu uslugu snimanja iz zraka, slobodno nas kontaktirajte.

NAPOMENA: Sav prikazani materijal nastao snimanjem iz zraka posljedica je legalnih letačkih aktivnosti sa dronovima u skladu sa Pravilnikom o sustavima bespilotnih zrakoplova te Uredbom o snimanju iz zraka. Pojednostavljeno – sve je legalno, sukladno zakonskim okvirima u Republici Hrvatskoj. Dodatno, svi naši dronovi imaju važeće police osiguranja u slučaju nastanaka štete trećim osobama, tako da se usudimo raditi kompleksnija snimanja u složenim uvjetima i lokacijama.

Jedan od većih i složenijih poslova koji smo odradili bio je za kreator.tv, a radilo se o dvodnevnom snimanju iz zraka utrka Prvenstva Hrvatske na Grobniku.

U nastavku možete vidjeti neke od zanimljivih lokacija/objekata koje smo izdvojili, jer je bilo potrebe za njihovim fotografiranjem.

Pratili smo i različite evente, na otvorenom i u zatvorenom prostoru (velike dvorane/arene).

Od zanimljivijih poslova, možemo izdvojiti fotografiranje i snimanje izrađenih 3D reklamnih natpisa na različitim poslovnim zgradama diljem Varaždinske županije za jednog klijenta.

Za kraj smo pripremili jednu panoramsku fotografiju Zadra – uživajte.

zadar panorama

Naše radove možete pratiti na našoj Facebook stranici te Instagram profilu.

Facebook komentari