Povratak na objave carvertical vin

carVertical – primjer iz prakse

Jednog drugog našeg klijenta zanimalo je rabljeno i karambolirano vozilo iz Njemačke, konkretno – Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI Comfortline, 2017. godište, sa prijeđenih 86.500 kilometara. Kako bi bio siguran u navode koje je prodavač napisao u oglasu, zatražio je carVertical izvješće prema broju šasije (koji je dostupan u oglasu kao slika prometne knjižice). Broj šasije bi Vam ionako svaki ozbiljan prodavač trebao dati na uvid, neovisno o tome koliko ste “ozbiljan” kupac.

EDIT: Zbog velikog interesa za online primjer u nastavku, moguće je da poveznica privremeno bude blokirana. U tom slučaju, slobodni ste preuzeti PDF dokument za ovaj primjer vozila (screenshot cijele web stranice, ne samo trenutnog ekrana), kako biste mogli vidjeti što sadržava jedno VIN izvješće.

Na jednom online oglasniku, taj konkretan oglas izgledao je ovako:

mobile.de
Podulji oglas, onako kako je izgledao na web stranici mobile.de

Idemo po izvješće

Podsjećamo sve zainteresirane da i dalje (vjerujemo, trajno) korištenjem naših poveznica ostvarujete popust od 10% na kupovinu carVertical izvješća.

Konkretan Volkswagen je sustav brzo pronašao, te nam prikazao izvještaj koji uključuje i zapis o oštećenju (nažalost ne postoji više detalja o samome događaju), ali i cijenu po kojoj se prvo to vozilo pojavilo na tržištu kao karambolirano (a koja se podudara sa online oglasnikom). Vidljivi su i podaci o opremi (onu koju je vozilo imalo prilikom izlaska iz tvornice), te fotografije vozila u karamboliranom stanju (iste one koje su dostupne i na online oglasniku), kao i neki savjeti za pregled stanja vozila.

Dio izvještaja vidljiv je u nastavku kao izrezak ekrana (eng. screenshot), a cijelo izvješće naravno možete vidjeti na sljedećoj poveznici (obećavamo, nije clickbait): https://www.carvertical.com/hr/izvjesce?id=d0099e2a-ec38-44cb-bf27-3127d9871387&vin=WVWZZZ3CZHE170261 (ili preuzmite PDF datoteku)

volkswagen
I ovaj je pronađen iz prve …

Napomena

Podsjećamo da hrvatsko tržište još nije adekvatno zastupljeno (osim ako bi tražili podatke za vozilo koje se prodaje kod nas, ali je ranije bilo uvezeno sa drugih europskih tržišta).

Ukoliko Vas zanima i naš raniji primjer carVertical izvješća, njega možete pogledati OVDJE.

carvertical provjera

Facebook komentari