Povratak na objave strukovna škola đurđevac

Održana prezenacija dronova u Strukovnoj Školi Đurđevac

Kao dio donacije Strukovnoj školi Đurđevac, u srijedu, 19. veljače 2020. godine, održana je prezentacija dronova zainteresiranim učenicima i profesorima.

Ukratko je prikazana teorijska podloga (zakonodavstvo, primjeri i situacije iz prakse …) koja bi trebala poslužiti za motivaciju i daljnje proučavanje ove teme, nakon čega je uslijedio kratki prikaz dijela naših dronova koje koristimo u poslovanju za potrebe fotografiranja i snimanja iz zraka, a radilo se o DJI-evim proizvodima Mavic Mini, Mavic 2 Pro te Inspire 2.

U dvije grupe, bez većeg smetanja za odvijanja nastave, u školskoj dvorani je prezentaciju odslušalo oko 100 sudionika, a u pauzi bilo je više nego zanimljivih pitanja zainteresiranih učenika koji već sada imaju dronove ili ih tek planiraju nabaviti.

Vijest možete pogledati i na stranici škole, na Youtube kanalu Sekcije za svemirsku tehnologiju možete vidjeti snimke demonstracije leta dronova u sportskoj dvorani https://www.youtube.com/channel/UCu3aII_NiaEw4mtpO3kPwxA, a više fotografija sa događaja na https://www.facebook.com/SekcijaZaSvemirskuTehnologiju.Djurdjevac/

Ponavljamo – iako je tek početak godine, već smo zaokružili planirana sponzorstva/donacije za ovu godinu, te nove zahtjeve nažalost moramo odbijati. Više o drugim takvim aktivnostima uskoro (kako će koje dolaziti na red u toku godine).

A za kraj dajemo i fotografije nastale korištenjem naših dronova.

Facebook komentari