Povratak na objave zk rode

Treće i zadnje sponzorstvo (za 2019. godinu)

Posljednju donaciju, odnosno sponzorstvo, uputili smo na Zmajarski klub “Rode” iz Preloga, udrugu koja djeluje već više od 20 godina na području zamajrstva i drugih letačkih aktivnosti. Prethodna sponzorstva možete pronaći ovdje.

Cilj udruge je zaštita i promicanje prava čovjeka na slobodno interesno udruživanje u tehničkoj kulturi i sportu te prava čovjeka na razvitak osobnosti, razvitak i promidžba tehničke kulture i sporta, a osobito zrakoplovno-tehničke kulture, posebno zmajarstva i letenje manjim zrakoplovima i modelima, unapređenje drugih sportova i djelatnosti srodnih te izvedivih u sklopu udruge koje mogu poboljšati i unaprijediti rad kluba i njegovih članova.

S obzirom da je jedna od djelatnosti kojom se bave i zrakoplovno modelarstvo i maketarstvo, donirali smo 3 nova početnička drona, za najmlađe u njihovoj modelarskoj sekciji te vjerujemo da će to dati dodatni poticaj za bavljenje ovom aktivnošću, a možda i potaknuti druge da se donatorski/sponzorski uključe u njihove projekte i aktivnosti.

“Rode” su poznate po svojim, već tradicionalnim, zmajarskim piknicima i modelarskim druženjima, a česti su gost na različitim “letećim” susretima u Hrvatskoj kao i u susjednim zemljama.

Više o udruzi možete pronaći na sljedećim linkovima:

Facebook komentari