Povratak na objave carVertical

carVertical – popust za naše posjetitelje

Već smo pisali o novoj platformi za provjeru povijesti vozila carVertical, a sada je vrijeme da najavimo nešto novo. Uspjeli smo dogovoriti trajni popust od 10% za sva kupljena izvješća, ukoliko koristite naše poveznice:

carvertical

Ekipa intenzivno radi na spajanju trenutno dva odvojena sustava (USA i EU tržište) u jednu cjelinu, a pored toga, uskoro se očekuje pristup više podataka sa našeg tržišta. Ono što Vam u ovom trenutku možemo preporučiti je korištenje njihovog sustava za istraživanje vozila koja su izvan HR. Ovo vrijedi i ako je vozilo, koje je trenutno kod nas, došlo sa stranog tržišta uvozom dobavljača rabljenih vozila ili privatnim uvozom.

Nekoliko nasumičnih (a stvarnih) vozila koja smo odlučili iskoristiti za probu (podaci o broju šasije dostupni na online oglasnicima) poslužila su da se i sami uvjerimo da strana tržišta imaju jako dobro posložene baze podataka (odnosno, dostupne baze podataka), koje omogućavaju uvid u “krvnu sliku” Vašeg “novog” (idućeg, rabljenog) vozila. Ne postoji savršeni zapis, uvelike ovisi u ažurnosti unosa neke od osoba u lancu (osiguravajuća društva, tehnički pregledi i sl.). Ukoliko je za neko vozilo sve popunjavano kako treba, dobivena izvješća su više nego konkretna. Nerijetko otkrivaju puno detalja koje Vam možda “nesavjesni” prodavač jednostavno “zaboravi” reći.

Uspješnost carVerticala vidljiva je i u integraciji njihove platforme u određene strane online auto oglasnike, koji omogućavaju brzi uvid povijest konkretnog vozila jednostavnim klikom (ukoliko je za to vozilo unesen broj šasije – VIN). Za razliku od mnogih drugih tzv. “vin checker-a”, ovaj može dati podatke koji nisu samo na razini proizvođač-godina-prozvodnje-boja-motor.

Drago nam je da smo na domaćem tržištu među prvima koji su prepoznali potencijal ove platforme. Pored toga, među rijetkima smo koji ju aktivno promoviraju. Za sve koje zanimaju europski auti, u smislu uvoza istih, ovo je dobra početak istraživanja Vaše iduće kupovine. Uvjereni smo, da će s daljnjim razvojem platforma carVertical biti sve bolja i kvalitetnija.

Facebook komentari