Povratak na objave

Dio fotografija sa Špancirfest-a (snimljeno sa dronom)

Na našoj Facebook stranici smo prije koji dan objavili galeriju nekoliko fotografija snimljenim sa jednim od naših dronova za vrijeme ovogodišnjeg Špancirfest-a. Nažalost, Facebook (što je opće poznato) nije idealna platforma za razmjenu kvalitetnih fotografija zbog ograničenja u veličini datoteke i dimenziji slika. Njegovi “poznati” algoritmi “sažvaču” sliku prilikom uploada i ono što preživi u pravilu ne izgleda reprezentativno.

Stoga smo odlučili te iste slike postaviti na našu stranicu, uz mogućnost pregledavanja slika u puno većoj rezoluciji. No, sigurno izgledaju puno ljepše nego one koje su na Facebook-u, stoga – uživajte.

Korišteni “fotoaparat”: DJI Inspire 2, Zenmuse X5S, objektiv Olympus Zuiko 25mm/1.8

Fotografije u galeriji koja slijedi nisu najveće kvalitete (thumbnails), no najveću kvalitetu fotografije možete pogledati ukoliko kliknete na svaku zasebnu fotografiju (direktno otvaranje fotografije, cca. 11 MB svaka).

YouTube filmić

Aktivirali smo i naš YouTube kanal, na kojemu možete pronaći dio video zapisa nastalih za vrijeme trajanja Špancirfest-a. Slobodno se pretplatite na kanal, više sadržaja možete očekivati uskoro.

Zanima nas Vaše mišljenje o kvaliteti naših uradaka – što biste dodali, a što biste izbacili, stoga Vas pozivamo da nas kontaktirate putem naše Facebook stranice ili direktno. Jedan od naših ciljeva u poslovanju je kontinuirao usavršavanje – što kroz uvođenje novije tehnologije, što kroz nove vještine. Samo tako možemo pružiti najbolju kvalitetu i najvišu razinu usluge našim klijentima.

Bitno je istaknuti da navedeni sadržaj ima valjanu suglasnost za objavu, a letenje s dronovima za vrijeme Špancirfest-a odrađeno je u skladu sa zakonskim propisima. Ishođene su sve potrebne dozvole i suglasnosti kako bi se minimizirao rizik u slučaju da nešto pođe po zlu. S druge strane, time dižemo razinu naše usluge na vrlo visoku razinu. Klijenti kojima je to važno (a takvih je na tržištu, srećom po nas, sve više) znaju prepoznati razliku.

Facebook Komentari