Povratak na objave petrijanec radionica

NAJAVA: Radionica za dronove, Petrijanec

21. rujan 2019. Pizzeria 4M, Vladimira Nazora 136, Petrijanec, Varaždinska županija Cijena kotizacije: 200 kn U nagradnoj igri možete osvojiti jedan od tri drona

Pokušaj – drugi. Sve isto kao i prije, uz poneke izmjene na bolje (veće), kako bi ova radionica bila još zanimljivija posjetiteljima/sudionicima i kako bi ovakvih radionica moglo biti još.

Očekujemo barem 30 sudionika/polaznika/posjetitelja – sve manje od toga nema smisla za realizaciju (računajući potrebne resurse za organizaciju, rezervaciju opreme i sve ostalo da to bude kako spada).

Tražimo nekoliko ljudi, iskusnijih dronaša, koji su voljni biti “moderatori” (uvjetno rečeno) i koji bi došli sudjelovati sa svojim dronom (ili dronovima), bili na raspolaganju ljudima za pitanja i odgovore (idealno da nisu samo DJI i Yuneec dronovi na terenu) kako bi to sve bilo življe i dinamičnije (u konačnici, i zabavnije). Njima je ulaz besplatan, odnosno ne plaćaju kotizaciju (dakle, hrana i piće gratis).

Tražimo do 4 studentice/studenta (osobe moraju biti punoljetne, idealno sa vlastitim prijevozom, sa područja Varaždinske županije ili da su na studiju u našoj županiji), koji bi imali ulogu “redara”, odnosno čuvatelja opreme i ulaza, da nepozvani gosti ne ulaze na prostor poligona (jednostavna kontrola preko akreditacije oko vrata) te da izložena/prisutna oprema ne nestane ili ne bude oštećena. Sukladno cjeniku SCV-a, nudimo 200 kn po osobi, hrana i piće besplatni (za nekih 5-6 sati rada).

Kotizacija po osobi je 200 kn. Plaća se unaprijed na poslovni žiro-račun. U slučaju neodržavanja radionice, novac će biti vraćen u roku par dana. U cijeni kotizacije je hrana i piće na terenu, kao i švedski stol/večera koja slijedi kasnije (doista Vas čeka bogat gastronomski program). Plaćanje kotizacije možete izvršiti uplatom na naš poslovni žiro-račun:

– Broj žiro-računa/IBAN: HR0223600001102729411 (Zagrebačka banka d.d.)
– Model plaćanja: 99 (ili 00)
– Poziv na broj: 77-vašOIB (sukladno GDPR odredbama, Vaš OIB ne koristimo u druge svrhe osim za jednoznačnu identifikaciju uplatitelja/sudionika)
– Iznos: 200,00 kuna
– Opis plaćanja: ako Vam je ovo polje raspoloživo, možete upisati svoje kontakt podatke, e-mail ili broj telefona radi brže potvrde.

Kotizaciju možete platiti i gotovinom, prema dogovoru (Varaždin i okolica). Imamo prijenosnu fiskalnu blagajnu, račun Vam možemo izdati bilo gdje.

Ulaz za djecu do 14 godina je besplatan! No, uz obaveznu pratnju odrasle osobe (prvenstveno zbog sigurnosti djece). Jedno dijete – jedna odrasla osoba u pratnji. Osvježenja na terenu kao i catering večera su također za djecu do 14 godina besplatna (dakle, dvoje roditelja plaća kotizaciju, djeca do 14 godina imaju sve besplatno – nije loše).

Možete doći sa svojim dronovima, ali leti se u skladu sa Pravilnikom (https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2018_11_104_2040.html). Ukoliko ste obveznik prijave leta, a let ne prijavite na lokaciji, svako takvo dizanje drona biti će prijavljeno nadležnim institucijama. Svaki nepozvan dron iz bliže okolice također će biti prijavljen, a ako treba i pronađen. Molimo Vas da ne ugrožavate sami sebe, a onda i sve ostale – letite pametno i odgovorno. Koordinacija letenja (nema više dronova u zraku u isto vrijeme) se rješava na terenu.

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte putem Facebook-a, emailom na info@leramis.hr ili na broj mobitela 097/799-7777.

Sudionici radionice imaju priliku osvojiti jedan od tri drona koje smo osigurali za poklon. Idealno, otići će u ruke onima koji još nemaju dron, ali kako na sreću ne možemo utjecati, možda netko dobije svoj drugi ili treći dron. U svakom slučaju, još jedan razlog zašto je dobro da budete sa nama 21. rujna, jer možda nećete otići praznih ruku doma. Pored toga, uvjereni smo kako će i Dronovi SHOP sa dijelom svojeg asortimana svakome omogućiti da pronađe nešto za sebe.

Glavni cilj ovog eventa je druženje i širenje svijesti o dronovima kao “igračkama”, odnosno nečemu što je sve samo ne igračka, kao i razmjena iskustava i savjeta (hardver, softver, propisi, praksa itd.)

Za sva pitanja, stojimo Vam na raspolaganju. Više detalja biti će redovito objavljivano na Facebook eventu koji ćemo kreirati kroz koji dan, kao i na našoj web stranici.

NAPOMENE:

U slučaju lošeg vremena (kiša, jaki vjetar …), vanjski dio radionice se neće održati, nego ćemo prvo odraditi ostale točke, a letenje na kraju – ukoliko se vremenski uvjeti poboljšaju.

Pozivamo Vas na oprez kada ćete razgledavati opremu – za svako namjerno ili nenamjerno oštećenje (ili otuđenje) iste ići će obeštećenje na licu mjesta ili naknadno uz prijavu prema nadležnim tijelima.

Facebook komentari