Povratak na objave

Ponekad imamo višak ICT opreme …

… s kojom ne znamo što ćemo. Najlakše ju je dati kao elektronički otpad tvrtkama koje se bave zbrinjavanjem istoga, međutim, kao tvrtka – takav odvoz odnosno zbrinjavanje ćemo platiti. Vrlo često za opremu koja nama više nema vrijednosti ili koju više ne možemo iskoristiti, ali koja još sigurno može raditi neko vrijeme ili nekome drugome poslužiti za vježbu, dijelove i sl.

Pratite nas na našoj Facebook stranici, gdje redovito objavljujemo što imamo u “ponudi”. Ponekad to bude rabljena oprema koju smo odlučili zamijeniti za novu (u pravilu za kvalitetniju ili napredniju), a ponekad imamo višak koji jednostavno poklanjamo (uz osobno preuzimanje prema dogovoru ili slanje HP Ex-om na Vaš trošak na području Hrvatske).

U zadnjih nekoliko tjedana već smo uspjeli podijeliti opremu vrijednosti nekih 2.000 kuna, a ono što je nama najbitnije – ljudi su zadovoljni, što znači da smo i mi zadovoljni. Nama jedna briga manje – nekome drugome jedna sreća više.

Sve ide po principu “tko prvi …”, tako da pratite naše objave, možda pronađete nešto za sebe (ili za nekoga drugoga, ukoliko znate da nešto takvog traži). Ne možemo unaprijed znati što ćemo dijeliti (ili prodavati po nižoj cijeni), tako da Vam ne možemo dati okvirni plan kada će nešto osvanuti u ponudi. Ne preostaje Vam drugo nego nas redovito pratiti. Može se tu i tamo pronaći i neka druga oprema, s obzirom da pokrivamo veću širinu u našem poslovanju (npr. uredska oprema, specifični auto-moto dijelovi, dijelovi foto/video opreme …).

Naravno, pomogne nam i da proširite ovu informaciju dalje – vrlo rado vidimo nova lica na našoj Facebook stranici – znači da se naša priča širi i da ćemo biti još bolji nego što već sada jesmo (skromnost na najjače …).

Facebook Komentari